9 Mayıs 2014 Cuma

The Amazing Spider-Man 3 Hakkında Bilgiler (Spoiler İçerir)


The Amazing Spider Man 2 çoğu kişiye göre gayet güzel bir filmdi.Electro filme çok yakıştı filmin akıcılığı,Richard Parker'ın gizeminin çözülmesi,Harry Osborn'u oynayan Dane DeHaan'ın (Harry Osborn) güzel oyunculuğu ve bize her Spidey filminin mutlu sonla bitmediğini gösteren Dane DeHaan'ın güzel oyunculuğuna rağmen Green Goblin'in filmde aşırı vasat kalması..Şimdi ben size The Amazing Spider-Man 3 ile ilgili bazı kendimden edindiğim bilgiler vereceğim...


We have plans for you Peter Parker...



Bunu söyleyen çoğu amerikan film sitesine göre bu şapkalı adam Norman Osborn filmde öldü diye gösterilen adam.Birde muhtemel rakiplerine bakalım..



Yukarıdaki fotoğrafta Oscorp'un "The Future'' dediği 2 tane makine var bunları anlamak az çok zor değil..

1-Vulture (Akbaba)


Soldaki makinede gördüğünüz gibi 2 tane kanat var..Spider-Man çizgi filmi izleyen herkes bilir ki Norman Osborn yine suçlu birini bu makinenin içine koyup
The Vulture'ı yaratacak...





2-Dr.Octopus

Tobey Maguire'nin oynadığı Spider-Man 2 filminde de rol almıştır fakat bu sefer farklı.. Sağda Oscorp'un yarattığı 4 kollu  bir makine ve yeniden Spider-Man'in yakalattığı suçlu biri bu makinenin içine konularak Spider-Man'e karşı düşman olacak..




3-The Green Goblin

Harry Osborn ölmedi filmi izleyenler bilir elbet.Hapishane'ye tıkıldı.Oda 3. filmde The Green Goblin olarak Spider-Man'in ana düşmanı olacaktır hapishaneden kaçırılarak.. Not: Harry Osborn veya Norman Osborn 2'sinden biri Green Goblin olacak fakat Harry daha önde..






Yeni Hatun

4-Mary Jane Watson Spider-Man'imiz sevgilisiz yapamaz tabi ki hemen hemen her filminde kızlar ile savaşa dahil olmuştur ki Gwen Stacy'i bu yüzden kaybettik.Bunu bir şeye dayanarak söylemiyorum sadece tahmin ediyorum.Bir sitede daha bu karakteri Emma Stone'un oynayacağı söyleniyor fakat hiç sanmıyorum bana kalsa Kirsten Dunst'u koyarım bu role.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen küfür,argo ve hakaret içeren sözler yazmayınız aksi takdirde yorumunuz yayımlanmayacaktır.Güvenirlik açısından anonim kullanıcıların yorum yapması devre dışı bırakıldı.