10 Nisan 2014 Perşembe

Call of Duty 2 Multiplayer - Coop + Lan Oynama

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere efsane oyunlardan biri olan Captain Price ile harikalar yaratacağımız,patatesler ile alıştırmalar ile bizi Call of Duty serisine bağlayan oyunun 2.serisi olan Call of Duty 2'nin multiplayer anlatımını burada anlatıyorum :).Bu multiplayer anlatımım ile seriye devam edeceğim.

İlk önce gerekli olacak dosyaları aşağıda tek sıra halinde veriyorum;

1-Call of Duty 2 edinin.(Tam olarak bir versiyonu yok fakat size hangisi sıcak geliyor ise onu indirin.)
2-Bu patch'i indirip kurun.
3-Bu cr*ck'ide patchı yaptıktan sonra yapın.
4-Punkbuster'i kurun.
5-Xfire'yi kurun.

Kurulum;

1-Call of Duty 2'yi yükledikten sonra Patch ve Cr*cklarını yapın.
2-Punkbuster'i kurun Add a Game'ye tıklayın ve Game'ye tıklayın orada Call of Duty 2 var ise girin eğer yok ise şu dosya'yı indirip oyunun kurulu olduğu yere atın.
3-Xfire'ye kayıt olduktan sonra Xfire'ye girip kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazıyoruz.
4-Solda Servers'e tıklayın orada Call of Duty 2'yi göreceksiniz oraya girin ve sağda Limit Servers'i My Country yapın ki Türkler ile yapabilesiniz :).

NOT:Odalara girdikten sonra ayarlardan Punkbuster'i aktif etmeniz gerek çünkü bazı serverlar Punkbuster'e ihtiyaç duyuyorlar.Bazı serverlar ise key istiyorlar onuda ayarlardan multiplayer kısmından Key Kode kısmına internetten bulduğunuz keyleri girin.İsterseniz oyunun Türkçe yamasını indirebilirsiniz.:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen küfür,argo ve hakaret içeren sözler yazmayınız aksi takdirde yorumunuz yayımlanmayacaktır.Güvenirlik açısından anonim kullanıcıların yorum yapması devre dışı bırakıldı.