9 Nisan 2014 Çarşamba

Max Payne 3 Multiplayer - Coop + Lan Oynama

Merhaba arkadaşlar,bu anlatımımda sizlere efsane oyunlar arasına adını altın harflerle yazmış bir oyun olan Max Payne 3'ün multiplayer anlatımını gururla sunarım.Oyunun boyutu çok büyük tek sıkıntısı bu yoksa oyunun multiplayer'i çok sağlam.Neyse arkadaşlar sizleri daha fazla yormadan,uzatmadan anlatıma geçiyorum..

Kurulum;

1-Max Payne 3'ü indiriyoruz.(Reloaded sürümü tavsiye edilir.)
2-Rockstar Social Club'ü yüklüyoruz.Link 1,Alternatif,Alternatif 1.
3-Bu Patch'i indirip oyunun kurulu olduğu yeri gösterip kurulumu yapın.
4-Tunngle'a girip sol tarafta ağ aramaya Max Payne 3 yazıp o lobiye girelim.
5-PlayMaxPayne3.exe'ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyoruz.Alt + Tab ile güvenlik duvarının gelip gelmediğini kontrol edelim,eğer gelmiş ise İzin Ver seçeneğine basıp izin verelim.
6-Oyun açıldığında Home tuşuna basıyoruz Offline'yi seçip 1.numaralı işlemde kayıt olduğumuz bilgileri giriyoruz.
7-Multiplayer'e giriyoruz Ignore the Unable to Connect to Matchmaking Services Error hatası gelicektir Ok deyip geçiyoruz.
8-Lan'a tıklayıp Death Match veya Team Death Match seçerek oyuna giriyoruz.:)

NOT:

1-gsrld.dll dosyasını antivirüs programları virüs olarak algıladığı için sizin Multiplayer'a girerken hata vermenizi veya hiç girmemenizi engelleyebilir.Oyuna girerken Antivirüs programlarınızı devre dışı bırakın.!
2-Oyunun Türkçe yaması mevcut isteyen indirebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen küfür,argo ve hakaret içeren sözler yazmayınız aksi takdirde yorumunuz yayımlanmayacaktır.Güvenirlik açısından anonim kullanıcıların yorum yapması devre dışı bırakıldı.